TILL OSS KOMMER DU HAVSVÄGEN...

Den unika upplevelsen börjar redan på resan fram till Marstrands Brygghus. Boka Marstrandsfärjan även kallad Spårvagnen, vår egna båt Plåtis eller anländ med egen båt. 

EN MÖTESPLATS VID HAVET

I Marstrands Brygghus skräddarsyr vi unika event och sammankomster vid havet. Lokalen är ypperlig för dagar fyllda av möten, äventyr på havet, kombinerat med matlagning i vårt moderna eventkök.


Vi har ett stort bryggdäck och vår eventlokal tar emot upp till 80 sittande gäster. I vårt mötesrum finns det plats för upp till 30 konfererande gäster.

Det finns totalt 22 sängplatser i våra tre studios; Sillen, Makrillen och Tonfisken. Våra studios är det ultimata boendet för övernattning vid event och konferenser hos oss. Skulle du önska fler sängplatser hjälper vi dig boka hotellrum på närliggande hotell.

MATUPPLEVELSER
I VÄRLDSKLASS´

I vårt moderna eventkök skapas unika matupplevelser. Med hjälp utav några av västkustens bästa restauranger och kockar serveras minnesvärda måltider. Vi hjälper dig hitta ett upplägg som passar just dig.


Varför inte boka en matlagningskurs? Enligt oss är detta det perfekta avslutet på en lång dag av möten under konferensen.


Med vårt havsnära läge finns alltid möjligheten att boka färska kräftor direkt till vår brygga från vår lokala fiskare. Om du själv varit ute på havet under dagen ska du såklart tillaga dagens fångst!

VÅR MATSAL

Vår matsal med plats för 80 sittande gäster.

MÖTEN MED UTSIKT ÖVER

CARLSTENS FÄSTNING

I Marstrands Brygghus finner du ett mötesrum med plats för 30 konfererande gäster. Mötesrummet är utrustat med WiFi, högtalare, en storbilds TV, samt en whiteboardtavla. 


HÖST PÅ MARSTRAND

VI SKRÄDDARSYR UNIKA HUMMERSAFARIN

Vi skräddarsyr hummersafarin utefter dina önskemål. Fiske och matlagning kombinerat på bästa sätt. Ni övernattar i våra studios Sillen, Tonfisken och Makrillen.


...from our gallery

TAKE A SEAT!

LUNCHTIME!

starters in the making!

dinner with friends!

scallops!
let's dig in!

cod & shrimps.

the cutest transport in town!

lobster fishing!

oysters!

For more pictures, 

follow us on instagram...


@marstrandsbrygghus