Sillen, Tonfisken och Makrillen


Vi har tre studios med övernattningsmöjligheter för en fulländad upplevelse vid havet. Våra studios lämpar sig väl till övernattning vid diverse event och seglingar i Marstrand.


Sillen, Tonfisken & Makrillen hyrs under sommaren ut veckovis till priset 35 000:- per studio.

Intresserad? Skicka oss en bokningsförfrågan. TONFISKEN


Vår studio Tonfisken är ett boende med större umgängesytor. Studion har 4 bäddar fördelat på två sovrum med varsin dubbelsäng. Studion har två badrum. 


SILLEN & MAKRILLEN 


Våra studios Sillen och Makrillen har 6+2 bäddar. Bäddarna är fördelade på tre sovrum där vardera sovrum har en dubbelsäng. Det finns en bäddsoffa i köket/vardagsrummet.
Studiorna har två badrum. 

Faciliteter

Tillgång till Wi-fiUnder din vistelse hos oss har du tillgång till trådlöst nätverk. 

Terrass


När du bor i någon av våra tre studios delar du på en gemensam terass som vetter mot Marstrands hamn och Carlstens fästning. 


Fullt utrustade kökVåra tre studios har fullt utrustade kök med kaffebryggare, spis, ugn, mikro, kyl & frys. Det finns diverse köksredskap samt termosar och picknickutrustning. 


Så havsnära det kan bli


Marstrands Brygghus är beläget precis intill Marstrands Hamn och med hjälp av oss kan du hyra båt, SUP & kajaker. Möjlighet till egen båtplats & fri parkeringNär du övernattar i någon av våra studios finns möjlighet till egen båtplats vid bryggan i mån om plats. Om du kommer med bil finns det fri parkering. Evenemang & möteslokalerHos oss har du möjlighet att boka vårt moderna kök på nedre plan för matlagningsevent. Det finns plats för 70 till 80 sittande gäster. Du kan även boka vårat konferensrum.